SPOT Satelliitti seuranta

IBA Finland® on ostanut käyttöönsä Spot satelliittipaikantimen ja laitetta lainataan jäsenille pitkien matkojen seurantaan. Kerhon laitteen matkoja voi seurata laitteen omalta Spot-sivulta IBAF®

Kerhon jäsenillä on lukuisia spot laitteitta käytössä ja Web-sivun valikosta löytyy lista, jonka avulla voidaan seurata missä päin maailmaa Mile Eaterit  ovat liikkeellä.  Mielenkiintoista on myös seurata SpotWalla karttasivua, missä näkyy kokonaistilanne kaikista Spot laitteista, jotka ovat liittyneet IBA Finland Spot seurantaan.

Oman Spot-laitteen lisääminen on helppoa SpotWalla sivustolle, avaa IBA Finland SpotWalla sivu ja ylävalikon IBA Finland -kohdasta valitse Information. Avautuvasta ikkunasta klikkaa "Join this page" kohtaa ja kirjaudu omalle Spotsivulle ja yhdistä laitteesi näkymään kerhon SpotWalla sivulla. Tässä linkki tarkempiin ohjeisiin.

SPOT Satellite GPS Messenger

Pieni esim. taskussa kuljetettava laite. Paikantaa GPS:n avulla ja siirtää paikkatiedot satelliittien kautta kaikkien nähtäville Web-kartalle. Paikannustietoja seurataan valmistajan oman seurantapalvelun kautta. Toiminta-alue kattaa lähes koko maailman. Järjestelmän käyttämiseksi tarvitset Spot-seurantalaitteen ja erikseen ostettavan palvelupaketit.
Lisätietoja löytyy TÄÄLTÄ.

SPOT yksikkö