Tervetuloa mukaan ajamaan!!

Meitä on yli 4150 motoristia eri puolilla Suomea. Mukaan joukkoon pääsee suorittamalla kansainvälisen Iron Butt Associationin (IBA) sääntöjen mukaisesti hyväksytyn matka-ajon.

IBA:ssa edistämme matkamoottoripyöräilyä ja liikenneturvallisuutta sekä teemme tunnetuksi IBA:n sääntöjen mukaisia matka-ajosuorituksia. Neuvomme myös ajojen suorittamisessa ja järjestämme ajosuoritustilaisuuksia sekä jäsentemme tapaamisia.

IBA Finland® on valtuutettu hyväksymään suomalaisten motoristien IronButt-ajosuorituksia.

Ole hyvä ja katso miten  IBA Finland toiminnan kehittyminen on edistynyt vuosi vuodelta. Tulethan sinäkin mukaan ajamaan kanssamme jälleen tänä vuonna?

Oletko muuten jo kiinnittänyt matkoillasi huomiota  IronButt Rode Here, There- Everywhere -tarraan, jolla IBA "reviiri" on merkitty. "The world is our playground".