Tietoa IBA Finland ry:n jäsenyydestä

'Rautaperseiden yhdistys'

IBA Finland ry:n jäsenyyden ehtona on että olet suorittanut hyväksytysti jonkin Ajosuoritukset -sivulla mainituista ajoista. Myös kaikki muut kansainvälisen Iron Butt Associationin (IBA) sääntöjen mukaiset IBA Finlandin hyväksymät ajot huomioidaan.

Ajotarkastusmaksu sisältää myös jäsenmaksun

Hyväksytyn ajosuorituksen tarkastusmaksu sisältää suoritusvuoden jäsenmaksun.

Miten pitää IBA Finland-jäsenyytesi voimassa?

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 20 euroa vuodessa. Lähetämme jäsenmaksulaskut tammikuussa edellisenä vuonna jäsenenä olleille. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen sinulle postitetaan uusi jäsenkortti. Jos olet ajanut IBA ajon mutta et ole saanut jäsenkirjettä ja haluaisit olla jäsen, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin sähköpostilla: sihteeri at ibafinland.fi
Muista huolehtia että tiedossamme ovat oikeat yhteystietosi!

Jäsenedut jäsenille

Vain jäsenenä voit täysin hyödyntää kaikkia IBA Finland ry:n jäsenyyden hyötyjä kuten tapahtumia ja niiden tarjoiluja, Smoton jäsenetuja ja vastaavia. Kannattaa siis pitää kortti matkassa mukana. Jäsenille myös ajosuorituksen tarkastusmaksu on edullisempi, 35€ vs ei-jäsenen 65€ tarkastusmaksu.

Vaikka et maksaisi jäsenmaksuasi suorituksesi on tietenkin edelleen voimassa, ja ajon tiedot säilyvät www-sivuillamme. Yhdistyksen jäsenkortti toimitetaan kuitenkin vain ajosuorituksen hyväksymisen tai jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Ajosuoritus on aina paras tapa pitää jäsenyys voimassa.

IBA Finlandin jäsenenä olet myös SMOTOn jäsen

IBA Finland ry on Suomen Motoristit ry:n jäsenkerho. Voit hyödyntää kaikkia SMOTOn jäsenetuja näyttämällä IBA Finlandin jäsenkorttiasi.

Muistathan tiedottaa osoitteenmuutoksestasi

Lähetä mailia yhdistyksen sihteerille kun yhteystietosi muuttuvat. Näin varmistat jäsenpostikirjeiden ja sähköpostin saapumisen. Yhdistyksen yhteystiedot löydät Päämenusta kohdasta Yhteystiedot