Fin12Rally webinaari

Iba Finland järjestää tulevana kesänä, heinä-elokuun vaihteessa Fin12Rally:n. 12h miniralli tarjoaa mahdollisuuden opiskella ja kokeilla ralliin osallistumista. Ralli toteutetaan ns.pisteajorallina. Pisteitä kerätään eri vaikeusasteisista kohteista eri etäisyyksien päästä starttipaikasta. Rallin suunnittelussa tullaan huomioimaan tieliikenneturvallisuuden ja rautaperse-hengen noudattaminen.

Rallin tiedotus- ja koulutustilaisuus pidetään 4.6.2020 klo. 19:00 webinaarina.

Ilmoittautumislinkki Webinaariin: Fin12Rally

Ilmoittautuminen siis yllä olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujalle lähetetään webinaarin osallistumis-linkki sähköpostissa. Osallistumislinkki pitää säilyttää, sillä sen kautta pääsee mukaan webinaariin. Webinaari on avoinna kaikille asiasta kiinnostuneille.

Webinaarin aikana voi esittää kysymyksiä ääniyhteydellä tai kysymyslomakkeen kautta.

Lisätiedot harri.forsberg@ibafinland.fi tai puh. 0440 177664.