Vuosiajo 2020

Perussääntö

Ajon perussääntönä on SS1000–ajo, eli 1000 mailia 24 tunnissa. Matka todistetaan polttoaine-, ostos- tai pankkiautomaattikuiteilla. Ajetun matkan pituus lasketaan kuittipisteiden mukaan ajotarkastusohjelman reittimitoitusta käyttäen.

Vuosiajo 2020 palauttaa mieleen menneiden vuosien ajot, kunnioittaen AR-ajojen historiaa. AR20 antaa mahdollisuuden käydä katsomassa onko se “mäki” sittenkin niin jyrkkä ja pitkä kuin muut ovat kertoneet, käydä kohteilla joita ei aikaisemmin ole nähnyt. Ajaa uusilla reiteillä, teillä joita ei normaalisti tulisi käytettyä.

 

AR20 käyntikohteet ja tarkemmat ohjeet.

 

Vuosiajo 2020 ehto täyttyy, kun kuljettaja esittää em. ohjeen mukaiset valokuvat sekä kuitit valitsemistaan käyntikohteista.

Käyntikohdekuva on otettava siten, että kuvassa näkyy kuljettajan käyttämä moottoripyörä ja mainittu kohde. Jos jostain syystä et saa moottoripyörää kuvaan mukaan niin ota itsestäsi ja kohteesta ”SELFIE” kuva.

Epäselvyyksien välttämiseksi suositellaan sellaista kuvakulmaa, jossa myös moottoripyörän rekisterinumero olisi luettavissa. Valokuvaa ei voi korvata samasta paikasta otetulla ostoskuitilla.

Materiaalin toimitus ajotarkatukseen
Ajon tarkastusta varten ajotarkastukseen on toimitettava:

  • Valokuvat paperikuvina tai sähköpostilla
  • Sähköisessä muodossa olevat kuvat on nimettävä niin, että nimestä käy selvästi ilmi kohde
  • Jos kuvat toimitetaan sähköpostilla, pitää niiden tiedostokoko olla alle 1Mt
  • Sähköpostiosoite on vuosiajo@ibafinland.fi , viestin saatteeseen selvästi tiedot lähettäjästä.

Vinkki: tarkista kuinka kaukaa pitää kuva ottaa että kohde näkyy kunnolla => sen jälkeen siirrä pyörä samaan paikkaan ja ota siitä kuva niin että pyörä näkyy. Näin tehden pyörä näkyy kuvassa isona eikä pienenä piperryksenä ison kohdekuvan alalaidassa. Mikäli kuva on epäselvä, tai ohjeiden vastainen se tullaan hylkäämään.

VAROITUS: Tämä on selkeästi vaativampi kuin pelkkä SS1000, sen vuoksi tätä ei suositella ensimmäiseksi ajoksi.

 

Lukekaa ohjeet…

Suunnitelkaa hyvin…

Saa suorittaa…