SUPER Viikonloppu 20.-21.7.2019

IBAF Superviikonloppua ajellaan heinäkuun puolivälin paikkeilla.
Tapahtumakeskus sijaitsee täällä kertaa Loimaalla.

Loimaan Veteraanitupa on käyntikohteena osoitteessa Veteraanintie 21, 32200 Loimaa.

Veteraanitupa

Tapahtumakeskus päivystää lauantai 20.7 aamusta klo 6:00 – sunnuntai 21.7 iltaan klo 18:00

Ai että miten????
Suunnitele vapaavalintainen ajosuoritus jonka yhtenä käyntikohteena on Loimaan Vetaraanitupa.
Ajo tulee kirjattua mukaan Superviikonlopun saldoon, kun kuljettaja käy oman ajonsa aikana tapahtumakeskuksessa. Veteraanituvalta saa kohdekäyntitodistuksen. Se käy kuitista ajosuorituksessa pl. aloitus-ja lopetuskuitti pitää olla aina polttoainekuitti. Ajon dokumentointi on tehtävä kuten säännöissä määrätty.

Kaikille Superviikonloppuna ajon suorittaneille (tapahtumakeskuksessa käyneet) tehdään erikoiskunniakirja ja lisäksi kaikkien hyväksytysti ajosuorituksen suorittaneiden kesken arvotaan IBAF huomioliivi.