Miten liityn mukaan?

IBA Finland ry:n jäsenyyden ehtona on, että olet suorittanut hyväksytysti jonkin Ajosuoritukset-sivulla mainituista ajoista. Myös kaikki muut kansainvälisen Iron Butt Associationin (IBA) sääntöjen mukaiset ajot huomioidaan.

Ensimmäisen hyväksytyn ajosuorituksen tarkastusmaksu sisältää suoritusvuoden jäsenmaksun

Miten pitää IBA Finland-jäsenyytesi voimassa?

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 20 € / vuosi. Lähetämme jäsenmaksulaskut tammikuussa edellisenä vuonna jäsenenä olleille. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen sinulle postitetaan uusi jäsenkortti. Jos olet ajanut IBA ajon, mutta et ole saanut jäsenkirjettä ja haluaisit olla jäsen, ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin sähköpostilla: sihteeri@ibafinland.fi

Muista huolehtia, että tiedossamme ovat oikeat yhteystietosi! Lähetä mailia yhdistyksen sihteerille kun yhteystietosi muuttuvat. Näin varmistat jäsenpostikirjeiden ja sähköpostin saapumisen.

Jäsenedut

Vain jäsenenä voit täysin hyödyntää kaikkia IBA Finland ry:n jäsenyyden hyötyjä kuten tapahtumia ja niiden tarjoiluja, SMOTOn jäsenetuja ja vastaavia. Kannattaa siis pitää kortti matkassa mukana.

Vaikka et maksaisi jäsenmaksuasi suorituksesi on tietenkin edelleen voimassa, ja ajon tiedot säilyvät sivuillamme. Yhdistyksen jäsenkortti toimitetaan kuitenkin vain ajosuorituksen hyväksymisen tai jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Ajosuoritus on aina paras tapa pitää jäsenyys voimassa.

IBA Finlandin jäsenenä olet myös SMOTOn jäsen

IBA Finland ry on Suomen Motoristit ry:n jäsenkerho. Voit hyödyntää kaikkia SMOTOn jäsenetuja näyttämällä IBA Finlandin jäsenkorttiasi.

Hyväksytystä ajosta saa
Tarkastus- ja rekisteröintimaksun vastineeksi hyväksytyn ajon suorittaja saa:

  • Kunniakirjan
  • Ajosuorituksen mukaisen pinssin
  • Suomalaisen IBA Finland-pinssin
  • Jäsentarran
  • Rekisterikilven alustan
  • Suomalaisen IBA Finland-kangasmerkin
  • Merkinnän IBA Finlandin omaan suoritusrekisteriin ja tiedot lähetetään myös IBA USAlle julkaistavaksi